AKTUELLE SAKER

Velkommen til åpent hus

Kjære 10.klassing m. foresatte. Du skal snart gjøre et viktig valg i livet – om få måneder starter du et opplæringsløp i videregående skole! Kanskje har du allerede bestemt deg? Ellers kanskje du ønsker å vite noe mer om mulighetene og hverdagen i v...

17-åringer står bak ny matte-app

Elevene har samlet undervisningfilmer fra hele landet til hele pensumet i matematikk i en app.

Yrkes-NM i Trondheim

Denne uken konkurrerer unge fra hele landet i yrkes-NM i Trondheim. Rogaland sender to unge gutter fra bilbransjen

Besøk fra Ukraina

Gand har i disse dager besøk av en klasse fra Korosten i Ukraina. 11 elever og to lærere er her som en del av et samarbeid mellom denne klassen og en kjøretøy-klasse på Gand.

Tegninger av nye Gand

Nedenfor er det lagt ut tegninger i PDF-format til bruk i forbindelse med utsmykking / kunst for Nye Gand vgs

VEIEN VIDERE

itsl
ditalkompetanse

VÅRE PROGRAMFAG

bygg-v1
elektrofag
designhaandv1
samferdesel-v1
tip-v1
helse-v1
tilrettelagt-v1
paabygg1

HVERDAGSDRØMMER

Når vi drømmer kan vi bli det vi vil. I virkeligheten er det ikke like enkelt. Det krever et tydelig mål, hardt arbeid, tålmodighet og noe hjelp på veien.

På Gand vgs har vi troen på at du kan bli det du vil dersom du setter realistiske mål og jobber hardt. Vi lover å hjelpe deg på vei for å nå dine mål.

Nye Gand 2016!

Januar 2016 åpner vi vår nye skole. Det gleder vi oss til!

MØT NOEN AV LÆRERNE

@GANDVGS #MITTSPRINGBRETT