Rådgivere

Skolen har 5 rådgivere som har kontor i gangen innfor skolens bibliotek – B bygget og i Holbergsgate

Tegning_raadgivere

Rådgiverne har ulike arbeidsoppgaver og er på skolen til ulik tid.

Rådgiverne veileder og støtter elevene i skolehverdagen. De samarbeider tett med avdelingsledere, kontaktlærere, faglærere og foresatte. Hver elev/avdeling har sin primærrådgiver å forholde seg til, men ved akutte kontaktbehov, uansett type, kan du ta kontakt med den rådgiveren som er tilstede i «rådgivergangen».

Rådgiverne og de som arbeider i støttetjenesten generelt (helsesøster, PPT, praksiskoordinator, studieverkstedet) har allsidig kunnskap og erfaring. De samarbeider og henter inn hjelp fra hverandre dersom en sak er sammensatt og vanskelig. Alle har taushetsplikt.

Møter og avtaler med rådgivere/støttetjenesten blir ikke regnet som fravær fra undervisningen – og tjenesten er gratis.

Skolen har to rådgivergrupper, men våre yrkes og utdanningsrådgivere vil også kunne ta saker innenfor det sosialpedagogiske området.

Rådgiverne nås ved direkte oppmøte på deres kontor, melding via It`s learning, melding på facebook, mobil eller gjennom ordinær e-post.

Sosial-rådgiver Linda Moseid

• Tip Vg1 og Vg2
  • Helse og oppvekst VG1 og VG2

Telefon 90052189

Yrkes og utdannings rådgiver (YoU-rådgiver):

Veiledning om utdanning og karrieremuligheter, hvilke muligheter finnes og hva er dine forutsetninger for et riktig valg av studie og yrkeskarriere? Hjelp til å søke skole eller læreplass, legge til rette for god læring for den enkelte elev.